Wednesday, July 14, 2010

Heaven on the Earth!

salam,

minggu lepas dapat la hamba meluangkan masa dengan teman hidup hamba di perkarangan pulau yang dinamakan Langkawi.. walau kurang arif akan maksud Langka-wee tersebut, namun tempat itu dikatakan oleh pelawat bangsa asing sebagai Heaven on the Earth..

Pelawat: We are soo jealous with your country.. you have Heaven on Earth..
Hamba: really? owh.. ok.. (bila masa plak Allah turunkan syurga nie?)
Pelawat: our country is really hot and have dessert and all that.. we dont have like your country have.. soo beautiful and nice..
Hamba: owh.. please enjoy your holiday..

so think about it! sedar x kita? kita nie ada syurga dunia dah beb!

6 comments:

fsfwrwrwrwrw said...
This comment has been removed by a blog administrator.
dinahmad said...

Masukkan gambar Langkawi yang cantik2 utk menarik minat...ok

love is forever said...

BLOG WALKING. SERONOK NAIK KABEL CAR KAT SANA...HUHU NGERI PUN ADA GAK...PALING BEST PANJAT SEVEN WELL PENAT GILER

prahalad said...
This comment has been removed by a blog administrator.
kai said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Murlak_s said...

blog nie setakat luahan, untuk sama2 nak muhasabah je.. mmg xde niat nak masukkan gamba..

ngeri, mmg ngeri.. tapi yang terbaik adalah dapat meluangkan masa bersama org tersayang.. x kira la mana pun kita pg.